Indoor Sörfesztivál 2016


Indoor Sörfesztivál 2016

Malátarajongók figyelem! Azt gondoltátok eddig, ha sörfesztivál, akkor nyár és szabadtér? És télen csak sörözőben, vagy otthon lehet sörözni?
Mostantól ez máshogy lesz!

Mert megérdemeltek egy olyan téli zarándokhelyet, ahol minden évben egyszer kedvenc sörkülönlegességeiteknek hódolhattok. Ennek apropójaként mutatjuk be a Serfőző és a Danubius Hotel Gellért közös szervezésében Magyarország első téli sörfesztiválját, az Indoor Sörfesztivált.

A Gellért Hotel valamennyi rendezvénytermét lefoglaltuk Nektek, valamint a kiállítóknak, akik több mint 100 féle csapolt és üveges sörrel készülnek azért, hogy a torkotok ne maradjon szárazon. Teljesség igénye nélkül az Indoor Sörfeszten megjelenő sörök és sörfőzdék: Barbár, Blanche de Bruxelles, Bohemia Regent, Corsendonk, Floris Kriek, Delirium, Serkentő – Franzberger Sörfőzde, Sümegi Sörfőzde, Zirci Apátsági Manufaktúra, Guinness, Kilkenny, Bombardier, Primátor, Bernard, Bigfoot Sörfőzde, Maissel’s Weisse, Csíki Sör, Fóti Kézműves Sörfőzde, Wells & Young’s Brewery, Robinson Brewery, Brewdog, Flying Dog, Oedipus, Opat, Pardubicky Porter, Postřižinské, Satan, Hedon, Legenda és a sor még közel nem teljes.

Programok terén is egy egészen különleges, tematikusan bontott hétvégére számíthattok, és a helyszín is éppen ilyen különleges lesz. Az Indoor Sörfesztiválra nem csak kisüzemi sörökkel és zenével, de sörgasztronómiai csodákkal is készülünk a főváros legismertebb szállodájában.

 • február 19. péntek angol nap (16:00 – 02:00)
 • február 20. szombat német nap (16:00 – 02:00)
 • február 21. vasárnap cseh nap (16:00 – 24:00)

Fesztiválprogramok, és mindez ráadás egy belépőjegyért!

 • Lesz sörverseny, melyet Ti zsűriztek. Lesz sörivó-verseny és sörkóstoló Katona Csabával, aki már számos rendezvényünkön mutatta be a különböző sörtípusokat a maga egyedi szórakoztató stílusában.
 • Érkezik Fabók Mihály, a Gundel sommelier-je, és megtudhatjuk tőle, hogy látja egy borász a sört.
 • A Gellért vezető séfje, Héjja László az ételstandoknál csak erre az alkalomra készíti azokat a rendkívüli ételeket, amiktől garantáltan jobban csúszik majd a sör.
 • A szenzációs, 11 zenészből álló Madarak nevű zenekar tagjai vérbeli kaméleonok. Most angol, német és cseh formációban kelnek életre és zenélnek a fesztiválnapokon.
 • A 100 főt számláló Magyarországi Sörcikkgyűjtő Klub soha nem látott tárlatát is megnézhetjük, telis-teli érdekességekkel, az antik sörösüvegektől a sörnyitó ritkaságokig.
 • Plusz a rendezvényen olyan eretnekségnek számító különlegességekkel is készülünk a tél apropóján, mint a forralt sör. Jó lesz!

Sörgasztronómiai programok a Gellért Sörözőben

 • Kocsmavacsora – 9.990 Ft, mely tartalmazza a napi belépőt a sörfesztiválra és a programokra – 19:00
  A sokfogásos, illedelmes borvacsorák helyett a laza és egyedi 5-fogásos sörvacsorára Budapest legmenőbb kocsmái – az Élesztő, az Importer, a Léhűtő és a Marionett – jönnek, a rájuk legjellemzőbb ételekkel és a hozzávaló sörökkel. Bemutatkozik Horváth Eszter, az ország legjobb sörcsapolója, és az is kiderül, mitől is lesz valaki az?
 • Sör brunch – vasárnap 12:00-16:00 – 7.990 Ft, korlátlan étel- és italfogyasztással (sör, bor, pezsgő, üdítőital és kávé), és vasárnapi belépővel a sörfesztiválra.
 • Sörvacsora – vasárnap 18:00-22:00 – 7.990 Ft, korlátlan étel- és italfogyasztással (sör, bor, pezsgő, üdítőital és kávé), és vasárnapi belépővel a sörfesztiválra.
  Vasárnap Sör brunch és Sörvacsora lesz cseh és magyar séfekkel, korlátlan ételfogyasztással, autentikus ételekkel, és a korlátlan italfogyasztáson felül interaktív sörkóstolás is lesz, 3-3 féle cseh és magyar csapolt sörrel.

Jegyvásárlás

Elővételi napi belépő: 2.490 Ft
Helyszíni napi belépő: 2.990 Ft
Egész hétvégére szóló, 3 napos bérlet: 5.990 Ft
Kocsmavacsora: 9.900 Ft
Sör brunch és Sörvacsora: 7.990 Ft

Megvásárolhatod a Danubius Hotel Gellért recepcióján 0-24 óráig, valamint az elővételi napijegyet és bérletet a Serfőző Sörözőben is a Corvin sétányon.
Online jegyértékesítés a Jegymester.hu-n.

Mit adunk a belépő mellé?
Valamennyi belépő mellé jár egy logózott korsó, amit szabadon választott sörrel egyszer tölthetsz fel a rendezvényen. Tisztességes ajánlat?
Akkor várunk a Gellértben február 19-20-21-én!

További részletek: indoorsorfeszt.hu

Jegyek kaphatók a Gellért Hotel recepcióján 0-24 óráig.
Az elővételi napijegyek és bérletek megvásárolhatók a Serfőző Sörözőben is
a Corvin sétányon.

Online jegyértékesítés:

jegymester_logo_sz_lapos