Indoor Sörfesztivál 2017


Indoor Sörfesztivál 2017

II. INDOOR SÖRFESZTIVÁL, Magyarország egyetlen téli sörfesztiválja!

Másodszor is megnyílik Magyarország egyetlen téli sörfesztiválja, amikor a Gellért Hotel az ország legnagyobb sörkocsmájává alakul.

Szerettétek tavaly, idén még jobban szeretitek majd, mert olvassátok csak!
KORLÁTLAN SÖRKÓSTOLÁS lesz az Indoor Sörfesztiválon!
Ezt legszívesebben pirossal és csupa nagybetűvel írnánk ki, és meg is tesszük. Hiszen február 17-én és 18-án közel 100 féle csapolt kézműves, kis és nagyüzemi sörből kóstolhatsz korlátlanul. Tavaly azt gondoltad, hogy ilyen még nem volt?! Akkor most mit gondolsz? Tudjuk még fokozni?

Tehát Serfőző  és a Gellért Hotel közös szervezésében bemutatjuk Magyarország egyetlen olyan téli sörfesztiválját, ahol a belépőd mellé nem csak egy logózott korsót, egyedülálló gasztronómiai élményt kapsz, hanem korlátlan mennyiségben kóstolhatod végig a kiállítók által felvonultatott söröket. A kóstoló mennyiség nálunk valóban kóstoló mennyiség, azaz 1-2 dl körül csapolnak majd neked kiállítók.

Várunk a Gellértben február 17-én és 18-án a sörös standokkal, gasztrokiállítókkal és a rendkívüli Kiegyezés Sörvacsorával a Gellért Sörözőben! Február 19-én pedig a Gellért rendezi meg a Monarchia Sörbrunchot korlátlan étel- és italfogyasztással, ahol butik sörkóstoló is lesz!

Egy egészen különleges hétvégére számíthattok, és a helyszín is éppen ilyen különleges lesz. Az Indoor Sörfesztiválra nem csak kisüzemi sörökkel és zenével, de sörgasztronómiai csodákkal is készülünk a főváros legismertebb szállodájában, ahol gasztrovonalon az Osztrák-Magyar Monarchia megalakulásának 150. évfordulójára emlékezünk a korszak legjellemzőbb ételeivel.

  • A Gellért vezető séfje, Héjja László az ételstandoknál csak erre az alkalomra készíti azokat a rendkívüli ételeket, amiktől garantáltan jobban csúszik majd a sör.
  • Kiegyezés Sörvacsora a Gellért Sörözőben
    A sokfogásos, illedelmes borvacsorák helyett a laza és egyedi 5-fogásos sörvacsorán Frideczky András, a Söröző séfje a TV Paprikából jól ismert sztárséffel, Serényi Zsolttal egyezik ki a menü ételein és a fogásokat kísérő sörsoron. A legjobb ár-értékarányt minden bizonnyal a limitált létszámú vacsora kínálja, hiszen a kivételes menü és sörsor mellett a fesztiválbelépőt is magában foglalja.
  • Vasárnap, február 19-én aztán tematikus Monarchia Sörbrunch várja korlátlan étel-, italfogyasztással és butik sörkóstolóval a gourmandokat.

Nyitvatartás
Február 17-én 16:00 és 24:00 között
Február 18-án 16:00 és 24:00 között
Február 19-én 12:00 – 15:00 között – Monarchia Sörbrunch

Mit adunk a belépő mellé?
A pénteki és szombati fesztiválnapokon minden jegyfajta mellé jár egy logózott korsó és korlátlan sörkóstolás, vasárnap pedig a sörbrunchon korlátlan fogyasztás. Tisztességes ajánlat?

Akkor várunk a Gellértben február 17-18-19-én!

JEGYEK
Elővételi napi belépő
: 3990 Ft, korlátlan sörkóstolással
Kiegyezés Sörvacsora: 7990 Ft, mely tartalmazza a fesztiválbelépő árát is
Monarchia Sörbrunch: 7150 Ft, korlátlan fogyasztással (gyermekeknek 14 év alatt 50% kedvezmény, 6 év alatt ingyenes)
Monarchia Sörbrunch gyerekjegy: 7150 Ft, korlátlan fogyasztással (gyermekeknek 14 év alatt 50% kedvezmény, 6 év alatt ingyenes)

 További részletek: indoorsorfeszt.hu

Jegyek kaphatók a Gellért Hotel recepcióján 0-24 óráig

Online jegyértékesítés:

jegymester_logo_sz_lapos