Amerika ízei a Gellértben


Amerika ízei a Gellértben

Idén is a Gellért Hotel lesz a Bartók Béla Boulvard kapuja az ELEVEN Tavasz programsorozaton, ami felpezsdíti a Bartók Béla utat, és egy napra a zene főutcájává varázsolja!
A legvidámabb újbudai fesztiválon ebben az évben a zene kap központi szerepet. A street art alkotásoknak, a közös virágültetéseknek és az utcai örömzenéléseknek, koncerteknek köszönhetően pezsgő utcává változik a terület.


És ha street art és utcazene, akkor street food a Gellértben!


Dixielandre hangolva – Amerika ízei a Gellértben
május 20. szombat 12:00-18:00

A programsorozat részeként a Danubius Hotel Gellért Dixielandre hangolva, eleven színekbe öltözik és Amerika ízei is megelevenednek, a hamburgertől a muffinig.
A gasztro-standoknál a Gellért Hotel mesterszakácsa, Héjja László Amerika legjellegzetesebb édességeivel, színes-ízes fánkokkal, muffinokkal és brownie-val kápráztatja el a vendégeket, a Gellért Söröző séfje, Frideczky András pedig Amerika ikonikus ételeivel, ízeivel varázsolja a Gellértbe az igazi amerikai feelinget.

#SÖRÖZŐ

#Sausage
sertéskolbász, pirított bacon, sült hagyma, savanyú uborka
1200 Ft

#Hamburger
rostélyos, hátszín, cheddar sajt, marinált hagyma, paradicsom
2200 Ft

#BBQoldalas
oldalas, coleslow saláta, friss házi kenyér
2000 Ft

#PRESSZÓ

#Muffin
szivárvány színű, Smarties drazséval
350 Ft

#Doughnut
fehércsokis és epres
400 Ft

#Brownie
étcsokis
350 Ft

#DIXIELAND

A Marching Jazz Band vidám és pörgős jazz zenéjével varázsol igazi New Orleans-i utcabál hangulatot a Szent Gellért térre, ahol biztosan mindenki táncra perdül!

A belépés ingyenes, az ételek és a zene kifogástalanok lesznek!